Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Sagavoll Folkehøgskole

På denne siden finner du referanser fra Sagavoll Folkehøgskole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sagavoll Folkehøgskole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Spennende teaterforestilling! Det fins jo tusen av deg, av og med Andreas Kvebæk Dahl. Vi er både unike og helt normale, alle er vi mer enn du ser, og det er krevende til tider å være menneske. Hva med de store spørsmålene, og hvorfor drømmer vi så stort? Andreas Kvebæk Dahl tar opp mange viktige spørsmål og bruker litteratur som referanseramme. Vi anbefaler forestillingen!"

sitat: Kjersti Versto Roheim, Rektor