Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Sandnes kommune

På denne siden finner du referanser fra Sandnes kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sandnes kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Sandnesskolen har engasjert Siri Folkvord Abrahamsen som foredragsholder for alle skolelederne i temaet relasjonell ledelse.

Siri er en engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Hun har et stort samfunnsengasjement og har en entusiasme som smitter over på deltagerne.

Ved hjelp av teorier og gode eksempler fra et perspektiv som ser skolen «utenifra», bidro hun til bevisstgjøring og nytenkning. Å engasjere henne til å forelese om relasjonell ledelse førte til at vi fikk nye perspektiver på kjente teorier og egne erfaringer."

sitat: Hege E. Røen, Fagstab Skole