Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Skara kommune, Sverige

På denne siden finner du referanser fra Skara kommune, Sverige. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Skara kommune, Sverige eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Helen Eriksen

Foredrag med: Helen Eriksen

"Helen Eriksen er en forrykende inspirator, motivator og formidler. Engasjert, profesjonell, humoristisk.
Kommunens ledende medarbeidere fikk effektive og virkningsfulle redskaper i prosessen fra suksess- og verdi analyse, valg av strategiske verdier, idé- og visjonsutvikling til målbeskrivelser, handlingsplan og realisering. Undervisningen var meget kompetent og inspirerende. Og de resurser som prosessen resulterte i, har skapt et engasjert, positivt og velfungerende arbeidsmiljø, fordi vi arbeider annerledes, mer resursfylt og målrettet, med oss selv, våre visjoner og annet."

sitat: Nils-Erik Johansson, Personalsjef