Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Skogkanten Barnehage SA

På denne siden finner du referanser fra Skogkanten Barnehage SA. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Skogkanten Barnehage SA eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Eli Rygg

Foredrag med: Eli Rygg

"Eli bød på seg selv, og delte sin historie med oss. Det ble sterk kost, men nyttig i det arbeidet vi har med barn og videre refleksjoner vi skulle jobbe med etter foredraget. Hun delte på en måte inn foredraget i tre deler - sin historie, hvor hun beskrev hvordan hun reagerte og var som barn - definisjon av hva som juridisk er å regne som seksuelt overgrep og samlingstund med barn - formidling av tema kropp og naturlig nakenhet, samt viktigheten av å finne sitt eget ståsted, hva er greit å formidle og hvordan. Hun tok opp viktigheten av å kunne uttrykke følelser, glede, sinne, gråt og redsel. Viktigheten av å løse opp i egen floke og møte barnet med respekt og tilstedeværelse, for at barnet kanskje kan fortelle om gode og vonde hemmeligheter. Alt i alt - en sterk formiddag, som berørte og satte i gang tankeprosesser i personalgruppa som vi skal jobbe videre med. Tema i seg selv er vanskelig og vi vil bli bedre til å gjenkjenne tegn og kunne gjøre en forskjell for barn som opplever vonde erfaringer i barnehagealder. Det å kunne være den ene. Takk til Eli, som var villig til å komme til oss og dele sin historie, kunnskap og erfaring. :) Veldig nyttig for oss. :)"

sitat: Daglig Leder, Hanne Ensrud