Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Sokndal kommune

På denne siden finner du referanser fra Sokndal kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sokndal kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Arnhild Lauveng

Foredrag med: Arnhild Lauveng

Fantastisk engasjerende foreleser! God til å formidle budskapet - vi lærte mye. Hun deler av sine erfaringer på godt og vondt på en måte som gjør at vi får en bedre forståelse av et vanskelig tema, - hun forklarer sykdom og opplevelser på en enkel og billedlig måte som hjelper oss å se hennes erfaringer, og det vi har erfart i vår jobb, på en ny måte. Hun er en fantastisk person, som vi setter stor pris på å ha fått mulighet til å treffe og høre på.

sitat: Anita Stene, Rådgiver