Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Spesialsykehuset for epilepsi – SSE

På denne siden finner du referanser fra Spesialsykehuset for epilepsi – SSE. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Spesialsykehuset for epilepsi – SSE eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Per Henrik Stenstrøm

Foredrag med: Per Henrik Stenstrøm

"Vi har hatt faglunch en gang i måneden over to år, men denne timen toppet deltagelsen, folk satt og sto over hele lokalet, ca. 70 personer!

Per Henrik fortalte på en levende måte om forskjellige arketyper på en arbeidsplass, slik at alle kunne kjenne seg igjen. Han fortalte med masse humor, men det lå også et alvor bak som fikk forsamlingen til å skjønne at dette ikke bare er tull, men at fastlåst atferd kan være problematisk blant folk som jobber sammen. Jeg likte godt at Per Henrik fikk frem et viktig budskap til en arbeidsplass, bakt inn med masse humor.

Det var befriende og nyttig å ha en time sammen med kolleger hvor vi kunne le sammen, og litt av hverandre! På en god måte. Etter foredraget hørte jeg flere snakke sammen om i hvilken kategori de hørte mest hjemme, og de lo med hverandre!

Jeg anbefaler foredraget videre til andre arbeidsplasser, det å le sammen gir et godt arbeidsklima!"

sitat: Ellen S. Kjendbakke, Undervisningsleder