Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Statens legemiddelverk

På denne siden finner du referanser fra Statens legemiddelverk. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Statens legemiddelverk eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Inspirerende foredrag om omdømme og intern bedriftskultur i Statens legemiddelverk! Det var poengtert og veldig godt illustrert med eksempler til ettertanke og latter. Nils slo an tonen og skapte god stemning i forsamlingen fra første stund.

sitat: Yngvil A. Knutsen
Se foredragsholder
Jon Morten Melhus

Foredrag med: Jon Morten Melhus

Jeg har benyttet Jon Morten som foredragsholder i ulike sammenhenger. Min erfaring er at han formidler et viktig budskap med mye varme og humor. De tilbakemeldingene jeg har hørt etter hans foredrag har vært udelt positive og jeg opplever at å være på foredrag med Jon Morten er som å få en energiinnsprøytning. Jeg kan anbefale ham på det varmeste.

sitat: Seksjonssjef Cornelia Madsen