Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Statens pensjonskasse

På denne siden finner du referanser fra Statens pensjonskasse. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Statens pensjonskasse eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Tom Åge Myhren

Foredrag med: Tom Åge Myhren

Meget godt nivå hva gjelder innhold, presentasjon, ekthet og kontakt med publikum. Tydelig at han var godt forbered, hvilket viser respekt og interesse for forsamlingen. Knallbra!

sitat: Heidi Farah - Avdelingsleder
Se foredragsholder
Petter Strandli

Foredrag med: Petter Strandli

"Tilbakemeldingen jeg fikk fra deltakerne på kurset var veldig positivt, alle hadde en god opplevelse av foredraget. Petter ledet oss igjennom mange morsomme seanser og holdt alle engasjert hele veien. Fint innslag i en hektisk hverdag, han minnet oss på at vi er mennesker og skal trives og ha det bra på jobben."

sitat: Else Larsen, Rådgiver