Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Statens vegvesen

På denne siden finner du referanser fra Statens vegvesen. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Statens vegvesen eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Temaet var Inspirasjon i hverdagen, og det gav du oss!! Det var godt å kunne roe ned i en ellers så hektisk hverdag for alle oss i Statens vegvesen Avdeling Oslo. Mange tankekors å ta med seg videre og som vi har godt av å bli påminnet om, avkoblingsteknikkene er også gode å ha. Takk for et fint kurs/seminar.

sitat: Tone Dyrkorn, seniorrådgiver, avdeling Oslo

Bra formidling av betydningen av det å bevege seg -gjennom at vi måtte røre oss og føle på virkningen. Kari fikk hele forsamlingen med -bra kontakt med publikum.
Foredraget passet glimrende inn i vår målsetting om å få frem folkehelseperspektivet i det å få flere til å gå mer i hverdagen (som er et hovedmål i nasjonal gåstrategi).

sitat: Elisabeth Flønes Pedersen - Overarkitekt, region sør
Se foredragsholder
Tom Åge Myhren

Foredrag med: Tom Åge Myhren

Det var helt glimrende foredrag og passet perfekt mht til tema. Dette var veldig inspirerende og håper vi får til å gjøre noen små grep i organisasjonen vår etter dette. Kan anbefale Tom Åge Myhren på det varmeste!

sitat: Ingrid Tjønndal Kvisle - Systemforvalter, Vegdirektoratet
Se foredragsholder
Herodes Falsk

Foredrag med: Herodes Falsk

«Vi er veldig fornøyd. Masse energi, humor og en enorm formidlingsevne. Foredraget var godt tilpasset vår bedrift, og foredragsholder hadde klart å sy inn våre innspill/utfordringer på en god måte.».

sitat: Turid Ottersen Hansen,Seksjonsleder
Se foredragsholder
Live_Landmark

Foredrag med: Live Landmark

"Vi ble først og fremst grepet av historien din fortalt på en åpen og ærlig måte. Deretter engasjerte du oss med humor, refleksjon og kunnskap. Vi sitter igjen med mange tanker om hvordan vi bedre kan lede oss selv og styre tankene våre på en bedre måte. Den indre stemmen skal trenes opp. Du var et samtaletema etter lunsj, og noen uttrykte at du traff mange av oss veldig godt. Noen sa at de kunne sittet og hørt på deg i flere timer. Ved samlet oppsummering på mandagsmøtet av vårt seminar ble ditt foredrag nevnt av enkelte som høydepunktet. En annen var ferdig med boken din allerede på lørdag. Jeg har flere ganger tatt i bruk teknikken din for stopp-knappen"

sitat: Anita Kvalheim Øverby
Se foredragsholder
Anders Martinius Tangen

Foredrag med: Anders Martinius Tangen

«Foredraget var etter bestilling. Et vanskelig tema som omstilling til nye arbeidsoppgaver ble formidlet på god måte. Våre innspill i forkant av samlingen ble tatt med og spisset innholdet til å gjelde akkurat oss slik at det ble gjenkjennbart for hver og en. Det var viktig for oss. Humor tror vi hjelper ansatte til å senke skuldrene og tenke at dette er kanskje ikke så farlig allikevel...selv om jeg må bytte kontor.»

sitat: Vibeke Blikra, Trafikantleder
Se foredragsholder
Tor Haugnes

Foredrag med: Tor Haugnes

«Spennende foredrag hvor foredragsholder utfordrer publikum til å tenke nytt. Svært inspirerende.»

sitat: Ørjan Tvedt, Prosjektleder
Se foredragsholder
John Petter Fagerhaug

Foredrag med: John Petter Fagerhaug

"Inspirerende, nyttig og tankevekkende."

sitat: Mona Fure, Seniorrådgiver HR
Se foredragsholder
Pellegrino Riccardi

Foredrag med: Pellegrino Riccardi

"Pellegrino viser på en meget dyktig måte vesentligheter i endringer, vesentligheter som er svært viktige å minnes på. Og det gjør vi med et PING!"

sitat: Jan-Kåre Karlsen, Seniorrådgiver Leder
Se foredragsholder
Ivar Haugstad

Foredrag med: Ivar Haugstad

"Over all forventning. Foredragsholder klarte på en fin måte og inkludere våre konkrete erfaringer inn i sitt fordrag."

sitat: Turid Ottersen, Seksjonsleder
Se foredragsholder
Cecilie Andvig

Foredrag med: Cecilie Andvig

"Morsom innpakning, men mye alvor innbakt. Hun fikk med seg detaljer fra vår enhet og hva vi jobber med uten å stille spørsmål, hun lyttet. Positivt at hun fikk spise lunsj sammen med oss, fikk en følelse av vi "kjente" henne. Hun var god til å ta med informasjonen inn i foredraget, noe som gjorde foredraget litt personlig."

sitat: Elin Gundersen, Seksjonssjef
Se foredragsholder
Pellegrino Riccardi

Foredrag med: Pellegrino Riccardi

"Pellegrino har fornyet seg siden forrige gang jeg booket han. En glede og fornøyelse denne gangen også."

sitat: Jan-kåre Karlsen, Seniorrådgiver