Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Stokkan Scene/Storsteinnes Ungdomsskole

På denne siden finner du referanser fra Stokkan Scene/Storsteinnes Ungdomsskole. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Stokkan Scene/Storsteinnes Ungdomsskole eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Adrian Lund

Foredrag med: Adrian Lund

«Adrian Lund leverer et ytterst profesjonelt foredrag om å tro på seg selv, en 90 minutter lang reise mellom alvor og humor om å bruke eget handicap til å mestre det umulige. Jeg var spesielt opptatt av hvordan han klarte å formidle hvor viktig det er å ufarligjøre tourettes tics for å unngå mobbing i de sårbare skoleårene. Publikum felte tårer sammen med Adrian når han hadde det vondt og gråt av latter når han gjenga korte, «pinlige» episoder fra sin egen hverdag. I tillegg var presentasjonen i Prezi både lekker og lettfattelig. Adrian leverer et viktig og modent foredrag trass ung alder,- det anbefales!»

sitat: Ketil Stokkan