Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Storkjøkkenforum

På denne siden finner du referanser fra Storkjøkkenforum. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Storkjøkkenforum eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Hasse Thorbjørnsen

Foredrag med: Hasse Thorbjørnsen

"Jeg sitter her og evaluerer foredraget du hadde for 135 kjøkkenledere i Sandefjord. Man behøver ikke evalueringsskjema for å få frem din score. Det hørte du på responsen og applausen du fikk fra salen, den nærmet seg en sekser! Det var et innlegg, slik innlegg skal være. Faglig innsikt, ispedd en god dose humor, som gjør at poengene dine sitter.

Og skulle noen lure på om "den svenske kokken" er noe å bruke som underholdningstema om kvelden, så har du nå 135 kjøkkenledere som synes det var festlig og humørskapende. Bedre referanse på "en kokk" er vanskelig å få.

Så takk for at du sørget for et hyggelig innslag under festmiddagen, etterfulgt av et meget nyttig og givende foredrag påfølgende dag."

sitat: Cato Helgesen, Daglig leder og kjøkkensjef