Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Sykehuset Innlandet

På denne siden finner du referanser fra Sykehuset Innlandet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sykehuset Innlandet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
John Petter Fagerhaug

Foredrag med: John Petter Fagerhaug

"Gav oss refleksjoner å ta med inn i en hektisk arbeidshverdag!"

sitat: Wenche Stenstad, seksjonsleder, Prehospitale tjenester
Se foredragsholder
Anders Martinius Tangen

Foredrag med: Anders Martinius Tangen

"Vi hadde store forventninger når det gjaldt foredraget til Anders, dette da jeg i forkant har forhørt meg litt og sendte inn en bestilling om hva vi forventet. Samt hva behovet vårt var. Resultatet var langt over forventet, han leverte kjempebra i forhold til bestilling og fikk samtlige engasjert i sin lune og gode fremtoning. Alle opplevde at dette berørte dem bra og gav endel ettertanke som vi nå tar tak i og jobber videre med."

sitat: Wenche Stenstad
Se foredragsholder
Anders Martinius Tangen

Foredrag med: Anders Martinius Tangen

"Foredraget var midt i blinken for vårt behov. Kan anbefales for enheter som står i omstilling som ønsker et seriøst tema i en humoristisk "drakt"."

sitat: Avd.sjef Ingvild Grønnerud
Se foredragsholder
Randi Skaug

Foredrag med: Randi Skaug

"Opplevelsen av nærhet og tilstedeværelse av Randi var helt unik, alle 17 i temaet gav den samme tilbakemeldingen etter foredraget."

sitat: Wenche Stenstad, Seksjonsleder