Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Sykehuset i Vestfold HF

På denne siden finner du referanser fra Sykehuset i Vestfold HF. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Sykehuset i Vestfold HF eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
John Petter Fagerhaug

Foredrag med: John Petter Fagerhaug

Det var underholdende, morsomt - og samtidig hadde det et tydelig faglig fokus, noe våre ansatte satte stor pris på. Veldig bra! Vi kommer helt sikkert til å bruke John Petter Fagerhaug igjen.

sitat: Magne K. Eckhoff, spesialrådgiver

Henrik var konferansier på et event for Sykehuset Vestfold. Han gjorde en meget god jobb! God balanse mellom å introdusere foredragsholdere uten å ta for stor plass, og hans innlegg som var laget spesielt for anledningen var fantastisk!

sitat: Petter Hoff
Se foredragsholder
20140929_triangel_portrett_0030-2-e1459237756925

Foredrag med: Oddvar Johnsen

"Det var et fornøylig foredrag, med mye aha-opplevelser. Kan anbefales videre."

sitat: Kari Asmyhr, Avdelingssjef
Se foredragsholder
Kjell Terje Ringdal

Foredrag med: Kjell Terje Ringdal

Som leder i helsevesenet må jeg både kunne skape entusiasme og informere om vanskelige avgjørelser på en måte som gjør at mine medarbeidere blir med på laget. RetoRingdal viser teknikker i kommunikasjon som har hjulpet meg i dette arbeidet. Brunatekurset er fullt trøkk fra morgen til kveld, i både formelle og uformelle sammenhenger. Fremtoning, stemmebruk, kunstpauser, - you name it! Budskapet skal frem!

sitat: Remo Gerdts, overlege