Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

TkNN Nord-Norge

På denne siden finner du referanser fra TkNN Nord-Norge. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra TkNN Nord-Norge eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Hei Vidar. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger etter foredraget ditt. Du traff publikum godt og jeg ser på mye av det som du sa som forhold som den enkelte må ta inn over seg og bearbeide. Holdninger og holdningsendringer er jo vanskelig å måle, men jeg har tro på at ditt bidrag var viktig. Jeg tror at alle var svært fornøyd med din innsats. Flott at du hadde jobbet spesielt mot vår organisasjon og forberedt deg så godt mht. våre utfordringer."

sitat: Ivar Espelid, Leder