Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Uninor

På denne siden finner du referanser fra Uninor. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Uninor eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

"Tusen takk for en veldig flott presentasjon av det du jobber med og hva det krever av deg. Selv om det for oss i hverdagen ikke handler om å overleve under ekstreme forhold, så ga det oss en innsikt i hva et menneske faktisk er i stand til å takle. Takk for at du utfordret oss på at det er viljen og lysten det kommer an på. I tillegg var det en veldig spennende presentasjon med ulike effekter med bilder og film som bidro til at vi faktisk følte at vi fikk være med på tur."

sitat: Solveig Ege Tengesdal, Adm. direktør