Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Universitetet i Oslo

På denne siden finner du referanser fra Universitetet i Oslo. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Universitetet i Oslo eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Liv Gade

Foredrag med: Liv Gade

Vi hadde et veldig fint og inspirerende foredrag. Liv var full av humor, morsom og veldig engasjert. Hun kom med gode tips til bøker, som vi blant annet ikke hadde hørt om, men som flere fikk lyst til å lese. I etterkant har jeg fått flere gode tilbakemeldinger fra kollegaer som synes det var et flott foredrag. Og jeg, med flere, kunne gjerne tenke oss å høre henne igjen!

sitat: Benedicte Kjerpeseth Melnæs, vitenskapelig assistent
Se foredragsholder
Stig Roar Wigestrand

Foredrag med: Stig R. Wigestrand

"Det var et fint foredrag, spesielt kombinasjonen med det musikalske. I tillegg hadde vi en av våre professorer som improviserte, denne muligheten gjorde det veldig supert."

sitat: Adm. Leder Anne Margit Arntzen