Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Utdanningsforbundet Halden

På denne siden finner du referanser fra Utdanningsforbundet Halden. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Utdanningsforbundet Halden eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Eli Rygg

Foredrag med: Eli Rygg

Vi var ca 90 påmeldte, og med noen avbud grunnet sykdom. Eli ga et godt inntrykk fra første samtale på telefon og også underveis i kontakten. Hun fenget publikum på en ekte måte som gjorde at hun traff både barnehjertet og lærerhjertet. Vi kan varmt anbefale Eli til de som vurderer å bruke henne. Hun tok seg også god tid til samtale med de som ønsket å ta en prat med henne.God kombinasjon mellom det som er vanskelig å snakke om, og også humoristiske temaer. Man føler seg litt ekstra varm i hjertet etter et foredrag med Eli.

sitat: Jannicke Johansen, Nestleder