Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Utrykningspolitiet

På denne siden finner du referanser fra Utrykningspolitiet. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Utrykningspolitiet eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Trond Haukedal

Foredrag med: Trond Haukedal

"Fantastisk, energisk, to the point, godt forberedt og tilpasset gruppen, vitamininnsprøyting. Og mye mye mer! Verdt hver krone!"

sitat: Marianne Farnes - Administrasjonssjef
Se foredragsholder
Arild Hoksnes

Foredrag med: Arild Hoksnes

Det ble veldig treffende og bare positive tilbakemeldinger. Det traff ekstra godt da halvparten av våre ansatte er fra Fræna, og Arild fra Romsdalen. Han evnet å tilpasse seg den situasjonen raskt, og kunne bruke eksempler/kommentarer mer direkte samt komme med litt mer lokal humor. Arild var både jordnær og "folkelig" - og budskapet/foredraget var både enkelt, forståelig, treffende og med faglig tyngde. Vi fikk med oss noen felles "knagger" til bruk i hverdagen - og det ble påfyll av latter og litt fag, noe som var helt i tråd med forventningene!

sitat: Marianne Farnes, Administrasjonssjef