Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Utviklingssenter for sykehjem i Oslo

På denne siden finner du referanser fra Utviklingssenter for sykehjem i Oslo. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Utviklingssenter for sykehjem i Oslo eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Anders Martinius Tangen

Foredrag med: Anders Martinius Tangen

"Fantastisk foredrag, stand-up ja alt. Fikk utrolig mange positive tilbakemeldinger, en energibombe i starten av seminaret. SUPERT."

sitat: Anne Kittelsen, Fagutv.kons
Se foredragsholder
Anders Martinius Tangen

Foredrag med: Anders Martinius Tangen

" Han traff så bra i forhold til tema på konferansen og deltagerne. Ikke alltid du hører 300 le hjertelig i en time, samtidig som de sitter igjen med mye alvor. Det ble impulsivt stående applaus, noe vi tolket som vellykket. Stor takk."

sitat: Anne Kittelsen, Fagutv.kons