Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
reference

Vestnes folkebibliotek

På denne siden finner du referanser fra Vestnes folkebibliotek. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Vestnes folkebibliotek eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
Adil Khan

Foredrag med: Adil Khan

"Vi hadde svært høye forventninger til dette foredraget, og Adil innfridde og vel så det. Han engasjerer, han er en strålende formidler og han er ærlig. Han setter ord på de vanskeligste følelsene og ufarliggjør begrepet "psykisk sykdom". Budskapet hans er så viktig, at jeg unner alle ungdommer å få høre ham. Men hans historie berører også voksne tilhørere. Vi har fått så gode tilbakemeldinger fra publikum, at vi gjerne ønsker å få ham til kommunen vår også ved en senere anledning."

sitat: Vigdis Ødegård, Biblioteksjef