Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

reference

Vestnes kommune

På denne siden finner du referanser fra Vestnes kommune. Uttalelsene stammer fra vårt samarbeid og fra de foredragsholderne vi har hatt ute. Hvis du ønsker en utdypning, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Og hvis du enten selv er fra Vestnes kommune eller har blitt inspirert av noen konkrete foredragsholdere og gjerne vil ha noen uforpliktende bud fra oss, så kan du fylle ut en forespørsel her til høyre, så kontakter vi deg raskt.


Vi har erfaring med nesten alle typer av kunder i landet og kan hjelpe deg å finne en foredragsholder som treffer helt riktig i forhold til målgruppen. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Se foredragsholder
John Sylte

Foredrag med: John Sylte

”John Sylte har gjennomført tre kursrekker i Vestnes kommune — Eining for barn, ungdom og familie der tema har vore: Konflikthandtering, vold og trugslar mot tilsette.
Sylte er tydeleg i si formidlingsevne som foredragshaldar. Det teoretiske grunnlaget er presentert på ein slik måte at det er overførbart til praktiske situasjonar med velbalanserte fine humoristiske innslag, som skaper engasjement hos tilhøyrarane. Vi gir John Sylte dei beste skussmål som foredragshaldar og ynskjer han lukke til vidare.”

sitat: Elly Slettvoll, Einingsleiar