Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Reise

Foredragsholdere om Reise

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om reise. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Reise

  • Det er stort sett alltid stor interesse og etterspørsel etter foredrag om reiser – det kan være tradisjonelle reisebeskrivelser fra eksotiske reisemål, men oftere er det beretningen fra reiser, som er helt usedvanlige.
  • Det dreier seg om reiser som fokuserer på det fysiske og eventyret til lukkede samfunn med tilhørende debatt om rettigheter og menneskesyn ut til helt ekstraordinære reiser som kanskje ikke engang begrenser seg til Jorden.
  • Foredrag om reiser og reisebeskrivelser har alltid vært veldig populært. Det kan være til kulturelle institusjoner som bibliotek, opplysningsforbund og menighetsråd – men det kan også være reiser som har til formål å inspirere næringslivet gjennom ord som forandring, samarbeid og motivasjon.
  • Her finner du landets ledende foredragsholdere innenfor reiser som hver og en har vært på deres egen helt fantastiske reise, og som nå gjerne vil dele sine opplevelser og oppdagelser med verdenen.