Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Retorikk

Foredragsholdere om Retorikk

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om retorikk. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Retorikk

  • Retorikk er kunsten å kunne uttrykke seg språklig og derved være bedre i stand til å overbevise tilhørere. Det er en eldgammel disiplin som stadig i dag er likeså relevant – både i det private og i det profesjonelle liv.
  • Retorikken stammer fra det antikke Hellas, hvor man arbeidet med redskaper som skulle gjøre taleren bedre til å overbevise sine tilhørere. Det er de samme redskapene som benyttes den dag i dag.
  • Foredrag om retorikk kan forbedre deltakernes evne til å uttrykke seg – det er både i form av konkrete redskaper som foredragsholderen beskriver og gjennom øvelser som kan utføres ved samme anledning. Derfor kan et foredrag om retorikk minne om et kurs. Retorikkens kunst er uhyre viktig for alle, både i det private og på arbeidsplassen.
  • Her finner du noen av landets beste foredragsholdere i retorikk, som kan informere om alt fra offisiell retorikk til mer personlig retorikk, og hvordan dette kan ha betydning for deling av budskap.