Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Salgsteknikk

Foredragsholdere om Salgsteknikk

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om salgsteknikk. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Salgsteknikk

  • Hva skal til for å oppnå et godt salg? Det handler mest om å få en god pris, men det kan være en mengde andre faktorer som også spiller inn.
  • Er man f.eks. en bedrift som skal leve av salg, så er det viktig at man også opparbeider godt omdømme – det vil f.eks. neppe være gunstig hvis man får kritikk for å være for dyr, handle med dårlige varer eller nekter å bytte defekte produkter.
  • Et godt salg handler om at begge parter skal være tilfreds. Er kunden glad, så er det også større sjans for at vedkommende kommer tilbake. Det handler derfor ikke kun om tallene på bunnlinjen.
  • Foredrag om salgsteknikk handler om hvilke evner som skal brukes hvis man skal oppnå gode salg. Den rette salgstalen eller salgsstrategien kan være helt avgjørende, og det finnes heldigvis n oen teknikker som man med fordel kan lære.