Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Sjakk

Foredragsholdere om Sjakk

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om sjakk. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Sjakk

  • Man vet ikke med sikkerhet hvor sjakkspillet opprinnelig kommer fra. Både Kina, India og Persia nevnes, men sikkert er det at sjakk er et meget gammelt spill.
  • Sjakk foregår på et brett inndelt i 64 felt. Hver spiller råder fra begynnelsen av spillet iver 16 brikker hver, men da det er mulig å slå hverandres brikker, vil man som oftest oppleve at det er (vesentlig) færre brikker på brettet ved spillets avslutning enn ved dets begynnelse.
  • Sjakk krever store strategiske og analytiske evner og betraktes derfor ofte som en slags intelligens kamp, hvorfor sjakk da også er et spill der, selv i dag, mange hundre år etter sin opprinnelse nyter stor respekt.
  • Foredrag om sjakk ser nærmere på dette spillenes spill, dets mange faser, dets kjente utøvere med mer.