Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Skoleutvikling

Foredragsholdere om Skoleutvikling

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om skoleutvikling. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Skoleutvikling

  • Skolene og undervisningen er emner, der løpende er til debatt i et forsøk på å forbedre både systemene og undervisningen. Gjennom foredrag om skoleutvikling, eller kurs i samme, gis inspirasjon til både ledere, lærere og administrativt personale i forbedringen av skolen.
  • I et foredrag om skoleutvikling legges det stor vekt på struktureringen av skolesystemet og undervisningen for barn og unge. Det finnes en lang rekke foredragsholdere som med deres foredrag kan gi bud på fremtidens utdannelser og forslag til endringer i de konkrete institusjoner.
  • I et foredrag om skoleutvikling kan fokus være på selve struktureringen, eller det kan være mer rettet mot unge og deres kultur, som er viktig å forstå for skoler som ønsker å være en del av denne kulturen.