Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Sosiale medier

Foredragsholdere om Sosiale medier

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om sosiale medier. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Sosiale medier

  • De sosiale mediene fyller mye av vår hverdag, spesielt for de unges som er vokst opp med internett og mobiltelefoner, og alltid har Facebook og Twitter for hånden.
  • Hva sosiale medier for vårt samfunn, for vår måte å kommunisere og samhandle på? Er sosiale medier positivt eller utgjør de en fare? Kanskje litt av begge deler?
  • Egentlig handler det vel mest om hvordan vi bruker dem, og sosiale medier er stadig gjenstand for debatt om hvordan de bør brukes.
  • Foredrag om sosiale medier kan handle om både de store diskusjoner om hva sosiale medier gjør med vår sosiale atferd, men også om spesifikk bruk av sosiale medier i for eksempel PR-sammenheng, kulturelt, politisk eller økonomisk.