Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Spania

Foredragsholdere om Spania

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Spania. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Spania

  • Spania ligger i ´Sydvesteuropa og grenser blant annet til Frankrike, Portugal og Marokko. Landet var en av de helt store europeiske stormakter, ikke minst hele veien gjennom kolonitiden, hvor Spania blant annet hadde flere besittelser i Mellom- og Søramerika
  • Fra 1936 til 1939 utbrøt en borgerkrig i Spania, en blodig krig, som kostet omkring en halv million døde. Francos fascister satte seg på makten og bevarte denne, som diktatur, til Francos død i 1975.
  •  Spania er blant annet kjent for sine brutale conquistadorer, Pizarro og Cortes, som ødelagde henholdsvis Inkariket og Aztekerriket. Men Spania er også kjent for forfatteren Miguel de Cervantes, malerne Pablo Picasso og Salvador Dali, for flamencomusikken og for sin fotballiga, som regnes som en av de beste i verden.
  • Foredrag om Spania kan anta en historisk vinkel, en kulturel, politisk, økonomisk eller trekke inn lidt av alt.