Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Språk

Foredragsholdere om Språk

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om språk. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Språk

  • Språket og viten om lingvistikk er grunnleggende disipliner hos de enkelte nasjoner. Språket og dets betydning samt avstamning er fundamentert i den nasjonale forståelse og historie og er derfor emne for stor debatt.
  • Foredrag om språk og lingvistikk kan enten være i form av diskusjon av språkets betydning og utviklingen av dette, eller det kan være mer virksomhetsrettet, hvor det eksempelvis kan benyttes til å forbedre en gruppes språklige formuleringer.
  • Foredrag om språk og lingvistikk kan omfatte offisielle skrivelser som trenger en forandring eller det kan dreie seg om en diskusjon av virkemidler i språket, som kan brukes både av medarbeidere og ledere. Derfor er foredrag om språk og lingvistikk velegnet til virksomheter.