Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Steroider

Foredragsholdere om Steroider

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om steroider. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Steroider

  • Steroider finnes naturlig hos både dyr og mennesker, men i daglig tale brukes betegnelsen typisk om de kunstige glukortikosteroider eller anabole steroider.
  • De anabole steroidene er muskeloppbyggende, og man kjenner dem nok best fra sportens verden, hvor de brukes i forbindelse med doping.
  • Ikke alene forbys anabole steroider fordi det er snakk om doping og derfor konkurranseforvirrende virksomhet, de anabole steroidene kan også resultere i alvorlige både fysiske og psykiske bivirkninger, som i verste fall kan være livstruende.
  • Foredrag om steroider ser nærmere på emnet og vil nok i de fleste tilfeller konsentrere seg nettopp om de anabole steroidene, om steroider som doping.