Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Stress

Foredragsholdere om Stress

I en verden i konstant endring og hvor tidspresset blir større og større føler man seg lett overveldet og stresset. Stress har store konsekvenser for et menneskes karriere, sunnhet og personlige liv. Derfor har vi samlet landets absolutt beste utvalg av foredragsholdere om stress. På listen her finner du leger, mentale trenere, mindfulness instruktører og de som selv har vært utsatt for stress og som har overkommet det.

Foredragsholdere om stress

  • Fra en grunnleggende pusteøvelser, avslapning og rolig mind set til kosthold, trening, planlegging av tid og produktivitet – våre foredragsholdere om stress ser på emnet med et bredt perspektiv, som hjelper dere best mulig med å takle stress.
  • Man trenger ikke å ha stress for at et foredrag om emnet blir relevant. For institusjoner og bedrifter med høyt stressnivå kan et foredrag om stresssymptomer og forebygging av stress være like relevant.
  • Vår foredragsholdere om stress forteller dere om farene med stress og hjelper med å finne ut, hva dere som bedrift eller organisasjon kan gjøre for å motarbeide det før det er for sent.

Syns du, det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Vårt salgsteam hjelper deg med å finne den foredragsholderen, som passer best til nettopp dine behov og ønsker.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.