Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Stressmestring

Foredragsholdere om Stressmestring

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om stressmestring. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Stressmestring

  • Vi har etterhvert lært at det er noe som heter stress, men det er ikke alle som vet hvor alvorlig stress faktisk kan være.
  • Stress oppstår når vi overbelaster kropp og psyke, påtar oss for mange oppgaver eller jobber for hardt. Deadlines hoper seg opp, og mens vi arbeider på den ene oppgaven, så venter det tre-fire andre.
  • Til slutt melder kroppen og i flere tilfeller også psyken fra. Det kan resultere i humørsvingninger, depresjonslignende tilstander såvel som forskjellige fysiske lidelser; hodepine, muskelsmerter, magesmerter, forhøyet blodtrykk og i visse ekstreme tilfeller – lammelser.
  • Foredrag om stressmestring handler om hva man kan gjøre for å forebygge stress. Det kan faktisk gjøres noe, og det bør det, for stress er ikke noe å spøke med.