Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Sverige

Foredragsholdere om Sverige

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Sverige. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Sverige

  • Sverige er naboen våres mot øst, og med ti millioner inbyggere og et areal på 500.000 km2 er Sverige et litt større land enn Danmark.
  • Sverige har store skogarealer og fjell, og er derfor rik på forskjellige naturlige råstoffer, hvilket svspeiles i den svenske økonomi og industri.
  • Rundt om i verden er Sverie, som Norge, kjennt for sine demokratiske verdier og for sin frihet. Sverige er også berømmt for sin filmkunst med folk som Ingmar Bergman, Ingrid Bergman, Max von Sydow og Greta Garbo, og for sin musikkscene med navne som ABBA, Europe, Roxette og The Knife. Og så har de jo også Volvo.
  • Foredrag om Sverige kan anta en historisk vinkel, en kulturel, politisk, økonomisk eller kanskje som oftest lidt av det hele.