Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Teambuilding

Foredragsholdere om teambuilding

Foredragsholdere innenfor teamet teambuilding har opplevd effekten av et velfungerende team, men de har også opplevd det stikk motsatte. I en tid preget av sterk konkurranse og globalisering vet vår samling av sjefer, instruktører og CEOs hvor viktig teambuilding er for en bedrift og at man ikke kan stå i mot presset alene. Foredragene fokuserer blant annet på å styrke motivasjonen og potensialet til medarbeidere, kunsten å samarbeide mot felles mål og trivsel.

Mange av våre foredragsholdere om teambuilding tilbyr også kurs om samme emne.

Foredragsholdere om teambuilding

  • Teambuilding er et av våre mest etterspurte emner. Det er relevant for både bedrifter og organisasjoner, da det styrker de interne forholdene og medarbeidernes fulle potensiale og trivsel.
  • Foredragsholdere om teambuilding kan generere harmoni blant medarbeidere og hjelpe dem med å arbeide bedre sammen for å oppnå et felles mål. Foredraget gir inspirasjon til at gjøre bedriften mer suksessfull i fellesskap.
  • Foredrag om teambuilding går hånd i hånd med et kurs. Et kurs i teambuilding med en av våre foredragsholdere vil gjennom forskjellige aktiviteter føre deg og dine medarbeidere tettere sammen.

 

Syns du, det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Vårt salgsteam hjelper deg med å finne den foredragsholderen, som passer best til nettopp dine behov og ønsker.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.