Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Transport

Foredragsholdere om Transport

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om transport. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Transport

  • Selv om vi lever i et informasjonssamfunn hvor nettkommunikasjon er hverdag, så er det stadig behov for transport, av både mennesker og varer, til lands, til vanns og i luften.
  • Transport kan derfor være en vesentlig faktor i forhold til både profesjonelle oppgaver og prosjekter, bl.a. i underholdningsindustrien, hvor transport i forbindelse med større konsert- og teateroppsetninger kan være litt av en logisk utfordring.
  • Hvilke spørsmål gjør seg gjeldende i forhold til transport, og hvordan spiller økonomi inn i bildet? I mange prosjektsammenhenger kan det f.eks. være meget vesentlig å holde transportutgiftene nede – hvordan gjør man det?
  • Foredrag om transport ser nærmere på emnet og forsøker å gi råd, veiledning og gode idéer.