Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Trening

Foredragsholdere om trening

Fra profesjonelle sportsutøvere og anerkjente trenere til stand-up komikere. Uansett om du ønsker et underholdende foredrag som får deg opp fra sofaen eller et seriøst foredrag som gir deg verktøy til å sette konkrete treningsmål og hvordan du når dem, finner du det du ønsker i vårt utvalg av foredragholdere om trening. Foredrag om trening er relevant for alle – bedrifter, offentlige institusjoner og organisasjoner – og kan enten fokusere på å bli sunnere eller å motivere deg som sportsutøver.

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Foredragsholdere om trening gir redskaper til hvordan dere selv kan sette dere mål for trening og motivere dere til å oppnå dem. Uansett om de skal motivere til å starte opp med trening eller til å bli profesjonell sportsutøver, er de klare til å hjelpe.
  • For sportsforeninger kan våre foredragsholdere om trening motivere og inspirere unge og gamle sportsutøvere til å bli enda bedre til deres sport. Da vil foredragsholderen typisk være et forbilde innen samme sportsgren, som alle kan se opp til.
  • Samtidig kan de hjelpe bedrifter og utdannelsesinstitusjoner med å bli mer aktive. Dette kan være med til å øke sunnheten og konsentrasjonen og nedsette fraværet.

 

Syns du, det er vanskelig å velge en av våre foredragsholdere? Vårt salgsteam hjelper deg med å finne den foredragsholderen, som passer best til nettopp dine behov og ønsker.