Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Twitter

Foredragsholdere om Twitter

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Twitter. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt

Om emnet Twitter

  • Twitter er et populært online sosialt medium. Det kan minne litt om Facebook, men det er også noen avgjørende forskjeller.
  • Hvor Facebook og slik som MySpace i høy grad var bygget opp omkring mulighet for kommunikasjon frem og tilbake, så handler Twitter primært om kortere oppdateringer, såkalte tweets.
  • Av denne årsak er Twitter veldig anvendelig hvis man f.eks. skal kommunisere kort og presist ut til mange mennesker, eller hvis man ønsker å leve et veldig synlig online-liv.
  • Foredrag om Twitter vil typisk ta fatt i emner som disse, og kanskje også tar for seg Twitters rolle i forhold til samfunnet, i den politiske debatten, til barn og unge, kunst og kultur, etc.