Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Ungdom

Foredragsholdere om Ungdom

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om ungdom. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Ungdom

  • Vi lever i et samfunn styrt av ungdomsfacinasjon. Forestillingen om den vitale og kanskje evige ungdom står sterkt i reklameindustriens budskaper. For ungdom selger.
  • Men nå er det å være ung, heldigvis, ikke bare slik vi ser det portrettert i reklamer – ungdommen er en viktig periode i livet, som strekker seg fra omkring de sene tenårene og frem, og det er her mange mennesker for alvor begynner å finne en identitet.
  • Man snakker i den forbindelse om f.eks. ungdomskultur, et begrep som ofte går hånd i hånd med subkultur. Hva betyr disse fellesskapene for unge, og hvordan manifesterer de seg i dag, i den digitale verden?
  • Foredrag om unge tar fatt på disse spørsmålene og mange flere. Ungdomslivet er en periode, hvor kjærlighet, seksualitet, identitet og også angst står sterkt.