Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Universet

Foredragsholdere om Universet

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om universet. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Universet

  • Universets alder er stadig et mysterium, men det antas at det oppstod for cirka 13,7 mill. år siden – i hvert fall ifølge den berømte Big Bang-teorien. Universet utvider seg stadig, og vi er kun bekjent med en forsvinnende liten del av det.
  • Universet rommer en lang rekke fenomener, som vi vet mer eller mindre om. Det kan være fjerne solsystemer, planeter, stjerner og en lang rekke relaterte fenomener, som vi prøver å observere fra Jorden.
  • Foredrag om universet leverer innsikt i noen av de mulighetene som kan finnes i universet, og samtidig kan foredraget enten fokusere på de grunnleggende tankene om universets begynnelse og naturlovene eller det kan mer spesifikt være foredrag om romreiser og nære himmellegemer. Det kan også være foredrag om fremtidens muligheter i rommet, månelandinger og de nære romstasjonene.