Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Apple

Foredragsholdere om Apple

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om Apple. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Forespørsel på emne

Fyll ut feltene under og få forslag på foredragsholdere innenfor dette emnet.
Vi kontakter deg innen en arbeidsdag.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om emnet Apple

  • IT- og datavirksomheten Apple ble grunnlagt i 1976 av Steve Jobs, Steve Wozniak og Ronald Wayne. I dag har Apple hovedkontor i Silicon Valley, California, USA.
  • Apple er utvilsomt best kjent for sine data- og mobiltelefonprodukter hvorav flere har oppnådd stor populæritet gjennom tidene, bl.a. Macintosh, iPhone, iPad, etc.
  • Apple har hatt et solid rykte som innovatør og garanti for kvalitet og fremtidstenkning. Et rykte som dog i senere år har vært en smule på vinglekurs grunnet beskyldninger om mulige monopolstrategier, sak om batteri med planlagt begrensning i iPod slik at brukere måtte kjøpe ny maskin, anmeldelser for betaling til musikere på musikkplattformen iTunes, sensur, etc.
  • Foredrag om Apple ser nærmere på det verdensberømte firmaet, på godt og vondt.