Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

Om Athenas

Om Athenas

Hvem er vi?

Athenas er Skandinavias største foredragsbyrå og vinner av flere priser som årets foredragsbyrå. Vi arbeider både i Skandinavia og utlandet, og har i alle år hatt fokus på gode foredrag og gode opplevelser for kunden.

Vi har vært på markedet i mer enn 10 år, men har stadig entreprenørskapets nysgjerrighet på hvordan vi kan fornye og forbedre markedet til fordel for arrangører i hele verdenen.

Vi er glade for å kunne hjelpe til med flere tusen foredrag årlig. Denne erfaringen bruker vi til å samarbeide med våre kunder om å velge den rette foredragsholderen hver gang.

Vi samarbeider med flere av verdens største virksomheter, men også med kommuner, sykehus, skoler, kirker, foreninger, biblioteker og små virksomheter. Nettopp denne bredden betyr alt for oss.

Athenas representerer noen av landets største foredragsprofiler – både innenfor ledelse, motivasjon, kommunikasjon, stress, organisasjon, politikk, kultur, litteratur og langt mer. Det er gjennom disse kompetente menneskene vi kan sikre den gode opplevelsen for våre kunder.

Derfor skal du bruke Athenas som foredragsbyrå

Hos Athenas arbeider vi seriøst og profesjonelt med formidling av foredrag, kurs og utvikling av arrangementer over hele landet. Vi arbeider hver dag for å gi rådgivning og inspirasjon til nettopp ditt arrangement.

Foredragsholdere i alle prisklasser

Foredragsholdere i alle prisklasser

Profesjonell rådgivning

Profesjonell rådgivning

Lynraskt svar på din forespørsel

Lynraskt svar på din forespørsel

Vår bakgrunn

Siden Athenas ble stiftet har vårt fokus vært å gi kundene den best mulige opplevelsen – helt fra den første forespørselen til selve foredraget og etter. Athenas er oppkalt etter den greske gudinnen Athene, som var gudinne for blant annet visdom. Vi prøver daglig å leve opp til dette. Vi har et brennende ønske om å skape både opplysning, motivasjon og ny viten hos våre kunder.

Få hjelp til å velge den beste foredragsholderen til ditt arrangement

Ryddig og informativ kommunikasjon, profesjonelt og til rett tid.

Infotjenester

Flott oppfølging. Mailer og informasjon fikk vi rett etter første kontakt. Telefon dagen etter foredraget med spørsmål om evaluering. Veldig hyggelig dame i telefonen.

Fagforbundet, Rogaland fylkeskommune

Veldig ryddig med raske tilbakemelding. God oppfølging!!!

Vestby videregående skole

All ros til Athenas!

NAV Arbeidslivssenter Troms

Athenas var veldig fleksibel og sørget for god oppfølging både i forkant og i etterkant (med evaluering og epost) av foredraget.

Antidoping Norge

  Vårt team

  Vi streber alltid etter å gi både den beste og raskeste servicen. Vi har til sammen mange års erfaring innen foredrag og har også spesialisert oss på forskjellige emner, så du alltid får den hjelpen du trenger.

  Du er alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss om alle typer spørsmål – uansett om du bare tenker på å holde et arrangement en gang i fremtiden, eller om du står med et avbud og mangler en foredragsholder i morgen. Uansett om det er en stor konferanse eller et lite foredrag for en håndfull mennesker, uansett om budsjettet er stort eller smått.

  Du er også velkommen til å kontakte oss om andre spørsmål – eller hvis du bare vil høre litt mer om en bestemt foredragsholder. Vi kjenner våre foredragsholdere godt og arbeider svært tett med dem.

  Vårt team

  Hvorfor velge Athenas?

  • Vi streber alltid etter å gi den beste servicen
  • Athenas er Skandinavias største byrå, hvilket gir våre kunder en rekke muligheter
  • Athenas har flere gange vunnet prisen som årets foredragsbyrå, samt en rekke andre priser, som vi håper betyr at folk verdsetter vårt arbeid
  • Vi svarer hurtig på forespørsler
  • Vi har foredragsholdere i alle prisklasser og til alle formål
  • Vi har masse erfaring og samarbeider svært tett med våre foredragsholdere
  Hvorfor velge Athenas?

  Har du spørsmål? Kontakt oss på

  911 16 989

  Følg Athenas på instagram

  #athenasforedrag