Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Artikkel

De tre beste grunnene til å booke ditt neste foredrag gjennom et byrå

Tilbake til blogg

17. juni 2021

Det er mange gode grunner til å booke et foredrag gjennom et byrå, men for oversiktens skyld har vi samlet de tre beste. Det er nemlig flere ting du må ta stilling til hvis du skal holde et mindre eller større arrangement. Den gode nyheten er at vi er eksperter på å gjøre det så enkelt som mulig for deg.

Stor kunnskapsbank – mange foredragsholdere å velge mellom

Vi har mange års erfaring med å formidle foredrag. Hver dag hjelper vi virksomheter, organisasjoner, kommuner, foreninger og forbund med å finne den perfekte foredragsholderen til deres arrangement. I samråd med ditt bookingbyrå kan du finne ut nøyaktig hva slags arrangement du skal avholde og hvilken foredragsholder som vil passe godt til det. Trenger du underholdning eller et faglig opplegg? Er det et kurs, et kveldsarrangement eller noe helt annet? Vi hjelper deg med å sikre best mulig utbytte av arrangementet ditt og hjelper deg med å gjøre alt riktig – på første forsøk.

Kontroll på fakturering og alt det praktiske

I Athens tar vi oss av fakturering av foredragsholderen og all den praktiske kommunikasjonen før foredraget. Vi trenger bare budsjettet ditt, så vi kan finne den perfekte foredragsholderen i din prisklasse. Samtidig sørger vi for å ha kontroll på reiseutgifter, overnatting og andre eventuelle utgifter.

Vi er med deg hele veien – også etterpå

Vi hjelper og gir deg råd før arrangementet ditt, underveis og selvfølgelig også etterpå. For at organisasjonen din skal få mest mulig ut av foredraget, er det greit å kjøre en evaluering etter at det er avholdt. Hva har foredraget betydd for kollegene dine, hva kan dere bruke det til etterpå? Hvordan skal du måle effekten av foredraget ditt? Vi kommer med gode råd til evaluering, så du er sikker på å få full nytte av foredraget.

Hvordan foregår egentlig en dialog med et foredragsbyrå?

Hos Athenas sitter vi klare ved telefonen og på mail hver dag og kan hjelpe deg helt fra start. På vår hjemmeside kan du enkelt fylle ut et kontaktskjema, der du enten skriver inn navnet på foredragsholderen du ønsker å bruke, eller kanskje et emne du ønsker et foredrag om, for eksempel arbeidsglede eller økonomi. I tillegg fyller du ut når og hvor du vil ha foredraget avholdt.

Når kontaktskjemaet er sendt vil du motta en telefon eller en e-post fra en av våre ansatte, og deretter tar dere en uforpliktende samtale om organisasjonens ønsker og behov. Før denne samtalen er det en god ide at du har et budsjett klart, slik at vi kan hjelpe deg med å finne riktig foredragsholder, til riktig pris.

Athenas representerer og er i direkte kontakt med mange av de største foredragsholderne i Norge. Tilliten våre foredragsholdere gir oss er bygget på mange års gjensidig og vellykket samarbeid med våre fornøyde kunder. Vi har foredragsholdere og foredrag innen emner som ledelse, motivasjon, arbeidsglede, teknologi og hundrevis av andre aktuelle og spennende temaer.

Trenger du hjelp til å finne den perfekte foredragsholderen til ditt arrangement?

Få profesjonelle råd fra våre dyktige konsulenter og gjør arrangementet ditt til en suksess.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.