Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

Demens

Foredragsholdere om demens

Demens er en ubehagelig sykdom, både for den som har det, men også for de pårørende. 

Foredragsholderne under er alle kunnskapsrike eksperter i sykdommen. Noen av dem har spesielt fokus på sykdom og behandling, mens andre setter oppmerksomhet på sorgen og fortvilelsen som pårørende og den demente kan oppleve. Foredragene er dermed relevante både for profesjonelle og privatpersoner, som ønsker en større innsikt og kunnskap i sykdommen og dens psykiske og fysiske følger. 

Lær mer om demens ved å booke en av våre eksperter fra utvalget under.

Book en foredragsholder om demens

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om demens til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om demens

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om demens til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Alle forelesere om demens (5)

Hjelp meg å velge
no-image

Ole Petter Hjelle

Lege, hjerneforsker og bestselgende forfatter med foredrag om betydningen av fysisk aktivitet for hjernen.

Ole Petter Hjelle er kjent som en av Norges beste formidlere og foredragsholdere. Som lege og hjerneforsker stiller han med sterk faglig kunnskap og bygger foredragene sine rundt erfaringer og...

no-image

Kaja Nordengen

Hjerneforsker, lege med spesialisering innen nevrologi og formidler av forskning på en lett og tilgjengelig måte.

Kaja Nordengen er hjerneforsker, lege og kjent for de bestselgende bøkene "Hjernen er stjernen" og "Hjernetrening", der hun forteller om den fantastiske hjernen vår på en forståelig og underholdende...

no-image

Johannes Ørbeck-Nilssen

Lege og mentor i alle livets arenaer med foredrag om blant annet konflikthåndtering, lederskap og relasjoner.

Johannes Ørbeck-Nilssen er lege og mentor i alle livets arenaer. Han tilbyr foredrag både for næringslivet og privatpersoner om blant annet konflikthåndtering, lederskap og...

no-image

Samuel Massie

Han snudde livet sitt opp ned, erobret hele verden og skrev en bok om det. Bli inspirert til å ta ansvar for eget liv!

Samuel Massie er den bergenske sjarmøren fra Skal Vi Danse. Han ønsker å inspirere mennesker til å ta et oppgjør med seg selv, sette seg mål og gjennomføre dem. Book et gripende foredrag om mestring, målbevissthet og menneskets evne til...

no-image

Ingeborg Moræus Hanssen

Som tidl. Kommunepolitiker, direktør, debattant, forfatter og styreleder av Seniornett kan hun lære deg alt om endringer i livet!

Ingeborg Moræus Hanssen er engasjert i samfunnsspørsmål omkring kultur og media.  Hun holder foredragene "Det glade og forpliktende seniorliv" og "Fra kinodame til...

Demens
Demens
5 av 5 stjerner

"Veldig profesjonelt hele veien :) Kontaktpersonen var interessert, kunnskapsrik, serviceinnstilt, hyggelig og profesjonell."

Eining for innvandring og integrering, Aukra kommune

Om emnet: Demens

Demens

Demens er en felles betegnelse for forskjellige tilstander, ofte forbundet med fremskreden alderdom som svekker hjernen, f.eks. i forbindelse med Alzheimers sykdom. Demens resulterer typisk i en svekkelse av hukommelsen, som kan være tiltakende, i en slik grad at den demente i noen tilfeller kan ende med å ikke huske nær familie som søsken, barn, etc. Det kan derfor være veldig hardt som pårørende. Tegn på demens kan altså være dårligere hukommelse, nedsatt evne til å fungere i hverdagen og forvirring. 

Der kan være mange grunner til at man blir dement. Man kan ha hatt et alkoholmisbruk, en tumor i hjernen eller alzheimers. Man kan på nåværende tidspunkt ikke kurere demens, men det finnes visse behandlingsmetoder, som har noe effekt, og det forskes mye i nettopp behandling av demens. Foredrag om demens kan handle om å bli dement, om symptomer, om livet som dement og om livet som pårørende til en dement. Det er derfor utrolig mange vinklinger på emnet og sykdommen. 

Du kan booke et foredrag som har akkurat det perspektivet som er mest relevant for deg. Det avhenger fullstendig av det publikummet som du planlegger å invitere. Gled deg til et vitensrikt foredrag hvor du blir mye klokere på det å være dement og hvorfor sykdommen oppstår. Du kan også se frem til å få noen gode råd som pårørende så du bedre kan håndtere en ellers veldig vanskelig situasjon.

Book en av våre kunnskapsrike foredragsholdere innen demens fra utvalget over. Om du synes det er vanskelig å velge en foredragsholder kan vi hjelpe deg med å finne den mest passende til ditt arrangement.

Forespørsel om pris og dato