Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Demens

Foredragsholdere om Demens

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om demens. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet Demens

  • Demens er en felles betegnelse for forskjellige tilstander, ofte forbundet med fremskreden alderdom, som svekker hjernen, f.eks. i forbindelse med Alzheimers.
  • Demens resulterer typisk i en svekkelse av hukommelsen, som kan være tiltakende, i en slik grad at den demente i noen tilfeller kan ende med å ikke huske nær familie som søsken, barn, etc. Det kan derfor være veldig hardt som pårørende.
  • Man kan på nåværende tidspunkt ikke kurere demens, men det finnes visse behandlingsmetoder, som har noen effekt, og det forskes mye i nettopp behandling av demens.
  • Foredrag om demens kan handle om å bli dement, om symptomer, om livet som dement og om livet som pårørende til en dement.