Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter

Våre foredragsholdere er også tilgjengelig for digitale oppdrag. Ta kontakt med oss for å få vite mer.

Diabetes

Foredragsholdere om diabetes

Det å bli diagnostisert med diabetes kan være veldig overveldende. Plutselig skal man endre hele sin hverdag, kosthold og insulin blir et diskusjonstema, og hvordan håndterer man å være syk?

Våre foredragsholdere om diabetes er eksperter i sykdommen og kan gi kunnskapsrik innsikt inn i hvordan sykdommen påvirker pasientens kropp og liv. Foredragene kan inspirere til hvordan man lever med diabetes og hvordan man opprettholder en god tilværelse på tross av sykdommen. 

Book en av våre flinke foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder innenfor diabetes

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om diabetes. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder innenfor diabetes

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om diabetes. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Alle forelesere om diabetes (5)

Hjelp meg å velge
no-image

Ole Petter Hjelle

Lege, hjerneforsker og bestselgende forfatter med foredrag om betydningen av fysisk aktivitet for hjernen.

Ole Petter Hjelle er kjent som en av Norges beste formidlere og foredragsholdere. Som lege og hjerneforsker stiller han med sterk faglig kunnskap og bygger foredragene sine rundt erfaringer og...

no-image

Wasim Zahid

Kjent som Twitterlegen fra TV og som skribent er denne foredragsholderen en ekspert på helse og digitalisering.

Wasim er kjent som «Twitterlegen», som lege fra NRK-programmet «Hva feiler det deg?» og som spaltist i VG Helg. Wasim snakker om den digitale hverdagen og den googlende kunnskapsrike pasienten, livsstil, forebygging og det lange, gode...

no-image

Johannes Ørbeck-Nilssen

Lege og mentor i alle livets arenaer med foredrag om blant annet konflikthåndtering, lederskap og relasjoner.

Johannes Ørbeck-Nilssen er lege og mentor i alle livets arenaer. Han tilbyr foredrag både for næringslivet og privatpersoner om blant annet konflikthåndtering, lederskap og...

no-image

Dagfinn Haarr

Samfunnsengasjert og prisvinnende lege som holder foredrag om forholdet mellom sykdom og helse, og om hjernens funksjon.

Dagfinn Haarr er en foredragsholder som bare må oppleves! Han er en fantastisk formidler og en kunnskapsrik foredragsholder som holder svært interessante foredrag om forholdet mellom sykdom og helse og om hjernens funksjon - både når ting...

no-image

Lise von Krogh

Bli inspirert til et sunnere og forebyggende kosthold med en av Norges mest ettertraktede ernæringseksperter!

Lise von Krogh er en erfaren foredragsholder for bedrifter, organisasjoner, høyskoler og andre institusjoner. Kostholdsforedragene er lærerike og underholdende. Essensen av Lises foredrag er at et normalt, sunt kosthold skal være mulig å få til...

Diabetes
Diabetes
5 av 5 stjerner

"Veldig god oppfølging både før og etter foredraget."

Statoil ASA

Om emnet: Diabetes

Diabetes

Diabetes, også kjent som sukkersyke, er en sykdom hvor blodets sukkerinnhold er høyere enn normalt. Det skyldes at bukspyttkjertelen ikke produserer nok insulin. Man snakker typisk om type 1 diabetes og type 2 diabetes. Det er både forskjeller og likheter mellom de to typene, men i begge tilfeller skal man være oppmerksom på følgesykdommer. Heldigvis har man selv mulighet for å forebygge dem. 

Sykdommen kan behandles med insulin. Det er også veldig viktig at folk med sykdommen er oppmerksomme på kosthold og mosjon. Hva og når man spiser og drikker er ekstremt viktig for reguleringen av blodsukkeret. 

Våre foredragsholdere er eksperter i sykdommen og kan fortelle publikummet alt de trenger å vite om diagnosen. Foredragsholderne om diabetes kan bestå av forskere, helsepersonell eller personer som selv har sykdommen. Med dette utvalget dekker foredragsholderne alle emner knyttet til sykdommen. Dette kan blant annet være hvorfor sykdommen oppstår, hvordan man behandler den eller hvordan man oppnår best mulig livskvalitet på tross av sykdommen. De kan også være foredrag med praktiske tips om hva man burde gjøre og hva man burde unngå for å regulere sykdommen best mulig. 

Foredragene er egnet for alle som på noen måte forholder seg til mennesker med diabetes. Det kan være de som selv har sykdommen, pårørende, helsepersonell eller arbeidsgiver. Book en av våre flinke foredragsholdere fra utvalget over!

Om du synes det er vaskelig å velge en, kan vi hjelpe deg å finne den mest passende foredragsholderen basert på dine ønsker og behov. 

Forespørsel om pris og dato