Lasting innhold ...

Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
E-mail

Foredragsholdere om E-mail

Her finner du foredragsholdere som kan snakke om -mail. Du kan klikke deg inn under de enkelte foredragsholderne og lese om dem der. Samtidig er du velkommen til å ringe oss eller fylle ut et forespørselsskjema dersom det er lettere for deg at vi kommer med forslag til foredragsholdere som passer til ditt arrangement. Det er både raskt og enkelt!

Om emnet E-mail

  • E-mail-kommunikasjon er en forholdsvis ny form for kommunikasjon som for alvor slo igjennom på 90-tallet. Nogen mener e-mails er under press i disse tider. Spesielt fra sosiale medier som Facebook, men også fra mobiltelefonen.
  • Det smarte ved e-mail, sammenlignet med det gammeldagse brevet er hastigheten – en mail er fremme kort etter at den er skrevet. Det skaper samtidig en annen og mindre formel form for kommunikasjon. Noen vil mene det også er snakk om en mer overfladisk form for kommunikasjon.
  • Hva gjør e-mail med vår måte å kommunisere på? Hva er e-mails gode til og hva er de knapt så gode til? Hvordan ser fremtiden ut for e-mails i en verden hvor sosiale medier og mobiltelefoni virker å være de førende aktørene i dag?
  • Foredrag om e-mails ser nærmere på emnet og forsøker å by på svar på noen av disse spørsmålene.