Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
ADHD

Foredragsholdere om ADHD

Hvordan takler man livet med ADHD, som den diagnostiserte, pårørende eller profesjonelle? Diagnosen ADHD er svært omdiskutert og man vet fortsatt ikke helt hvorfor symptomene oppstår, noe som kan gjøre det vanskelig å forholde seg til.

Våre foredragsholdere er eksperter på ADHD, med mange års erfaringen innen emnet og innsikt i den nyeste forskningen. Om du vil lære mer om diagnosen eller få et nytt perspektiv på den, book et lærerikt foredrag fra en av våre foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder om ADHD

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om ADHD. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om ADHD

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om ADHD. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Alle forelesere om adhd (8)

Hjelp meg å velge
no-image

Daniel Grindeland

Med bakgrunn som "problembarn" fra skoletiden som ble Norgesmester i sitt felt, holder Daniel inspirerende foredrag rundt temaene motivasjon, disiplin og engasjement.

...

no-image

Alexander Skadberg

Alexander Skadberg er en prisbelønnet foredragsholder. I 2019 ble han utnevnt Bodø-ambassadør og fikk tildelt Terje Nilsens ærespris for sitt arbeid for psykisk helse.

...

no-image

Adrian Lund

Bli med på en følelsesfylt reise sammen med vår tourettes-rammede foredragsholder, motivator og komfortsone-ekspert.

...

no-image

Alex Rosén

Et kreativt multitalent med bakgrunn som komiker, musiker, forfatter og med en lang karriere på TV som programleder.

Skal du arrangere firmafest, kick-off, salgsmøte, produktlansering eller jubileum? Trenger du en konferansier, toastmaster, foredragsholder, standup-komiker eller en rockekonsert? Alex Rosén er mannen du leter...

no-image

Patrick Glavin

Inspirerende foredragsholder innen pedagogikk og læring som deler ut av 20 års erfaring med å motivere elever.

Med glimt i øyet snakker Patrick Glavin engasjerende om blant annet foreldrerollen, medarbeiderglede og hvordan man håndterer utfordrende...

no-image

Johannes Ørbeck-Nilssen

Lege og mentor i alle livets arenaer med foredrag om blant annet konflikthåndtering, lederskap og relasjoner.

Johannes Ørbeck-Nilssen er lege og mentor i alle livets arenaer. Han tilbyr foredrag både for næringslivet og privatpersoner om blant annet konflikthåndtering, lederskap og...

no-image

Samuel Massie

Han snudde livet sitt opp ned, erobret hele verden og skrev en bok om det. Bli inspirert til å ta ansvar for eget liv!

...

no-image

Godi Keller

Pedagog og forfatter med inspirerende og lærerike foredrag for lærere og foreldre, om barn og unges utvikling.

...

ADHD
ADHD
5 av 5 stjerner

"Veldig god oppfølging både før og etter foredraget."

Statoil ASA

Om emnet: ADHD

ADHD

ADHD står for Attention Deficit Hyperactivity Disorder. ADHD dekker over flere forhold, men gjelder typisk en tendens til hyperaktivitet eller problemer med å opprettholde fokus.

Man kjenner enda ikke de spesifikke årsakene bak utvikling av ADHD, men forskning tyder på at genetikk spiller en rolle. Det har blitt konstatert at lidelsen i hvert fall til en viss grad er arvelig.  ADHD diagnostiseres typisk når pasienten er barn, men følger vedkommende gjennom hele livet. Det er derfor viktig at man som pårørende har innsikt i hva diagnosen innebærer, både for den diagnostiserte og de rundt. På den måten har man en bedre mulighet til å støtte vedkommende. Det gir også en bedre forståelse for personens handlinger, som kan gjøre det lettere for de pårørende å håndtere situasjoner som ellers kunne blitt veldig frustrerende.

I mange tilfeller vil de som er diagnostisert med ADHD få medisin for å lette på symptomene. Det er derimot stor diskusjon om ADHD egentlig bør betraktes som en diagnose, og dermed er det også stor uenighet om disse personene overhode burde behandles med medisin.

Foredrag om ADHD kan fokusere på diskusjoner som dette og mye mer. Vi har foredrag om du vil lære mer om diagnosen generelt. Om du vil dykke ned i et spesifikt emne, for eksempel kjønnsforskjeller i ADHD, har vi også foredrag for deg. Våre foredragsholdere har både den teoretiske bakgrunnsinformasjonen og erfaring fra praksis som gjør dem til eksperter i emnet. Enten du arbeider med barn med ADHD, har diagnosen selv og vil forstå den bedre, eller er pårørende, vil våre foredrag gi deg en bedre forståelse og kunnskap til å håndtere diagnosens symptomer. 

Forespørsel om pris og dato