Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
ADHD

Foredragsholdere om ADHD

Hvordan takler man livet med ADHD, som den diagnostiserte, pårørende eller profesjonelle? Diagnosen ADHD er svært omdiskutert og man vet fortsatt ikke helt hvorfor symptomene oppstår, noe som kan gjøre det vanskelig å forholde seg til.

Våre foredragsholdere er eksperter på ADHD, med mange års erfaringen innen emnet og innsikt i den nyeste forskningen. Om du vil lære mer om diagnosen eller få et nytt perspektiv på den, book et lærerikt foredrag fra en av våre foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder om ADHD

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om ADHD. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om ADHD

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om ADHD. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Alle foredragsholdere om ADHD (9)

Hjelp meg å velge
ADHD
ADHD
5 av 5 stjerner

"Flott, kjapp og positiv imøtekommenhet."

Troms fylkeskommune

Om emnet: ADHD

ADHD

ADHD står for Attention Deficit Hyperactivity Disorder. ADHD dekker over flere forhold, men gjelder typisk en tendens til hyperaktivitet eller problemer med å opprettholde fokus.

Man kjenner enda ikke de spesifikke årsakene bak utvikling av ADHD, men forskning tyder på at genetikk spiller en rolle. Det har blitt konstatert at lidelsen i hvert fall til en viss grad er arvelig.  ADHD diagnostiseres typisk når pasienten er barn, men følger vedkommende gjennom hele livet. Det er derfor viktig at man som pårørende har innsikt i hva diagnosen innebærer, både for den diagnostiserte og de rundt. På den måten har man en bedre mulighet til å støtte vedkommende. Det gir også en bedre forståelse for personens handlinger, som kan gjøre det lettere for de pårørende å håndtere situasjoner som ellers kunne blitt veldig frustrerende.

I mange tilfeller vil de som er diagnostisert med ADHD få medisin for å lette på symptomene. Det er derimot stor diskusjon om ADHD egentlig bør betraktes som en diagnose, og dermed er det også stor uenighet om disse personene overhode burde behandles med medisin.

Foredrag om ADHD kan fokusere på diskusjoner som dette og mye mer. Vi har foredrag om du vil lære mer om diagnosen generelt. Om du vil dykke ned i et spesifikt emne, for eksempel kjønnsforskjeller i ADHD, har vi også foredrag for deg. Våre foredragsholdere har både den teoretiske bakgrunnsinformasjonen og erfaring fra praksis som gjør dem til eksperter i emnet. Enten du arbeider med barn med ADHD, har diagnosen selv og vil forstå den bedre, eller er pårørende, vil våre foredrag gi deg en bedre forståelse og kunnskap til å håndtere diagnosens symptomer. 

Forespørsel om pris og dato