Tlf. 911 16 989

Få profesjonell rådgivning av våre flinke konsulenter
Alkohol og alkoholisme

Foredragsholdere om alkohol og alkoholisme

Alkohol og alkoholisme kan være et svært alvorlig og komplisert problem for de som sitter fast i en ond sirkel av alkoholmisbruk, og deres pårørende. 

Book en foredragsholder og lær å takle problemene knyttet til alkoholavhengighet. Vårt utvalg foredragsholdere innen alkohol og alkoholisme består av eksperter på alkoholmisbruk og psykisk helse, og mennesker som selv er, eller har vært, alkoholikere. 

Lær mer om behandling og forebygging av alkoholproblemer ved hjelp av en av ekspertene fra utvalget under.

Book en foredragsholder om alkohol og alkoholisme

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om alkohol og alkoholisme. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om alkohol og alkoholisme

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om alkohol og alkoholisme. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Alle foredragsholdere om alkohol og alkoholisme (8)

Hjelp meg å velge
Alkohol og alkoholisme
Alkohol og alkoholisme
5 av 5 stjerner

"Super, effektivt og med god kvalitet. Veldig ryddig på pris og reiseutgifter. Kan anbefales på det sterkeste."

NAV Familie - og pensjon Steinkjer

Om emnet: Alkohol og alkoholisme

Alkohol og alkoholisme

Alkohol og alkoholisme er et svært aktuelt emne i vår hverdag. For mange er alkohol en stor del av deres liv, og mange mennesker ender opp med å utvikle en avhengighet. Alkoholisme er et svært alvorlig og ødeleggende problem, både for dem som lider av det, de pårørende og samfunnet som helhet. 

Hvorfor blir noen mennesker alkoholikere, mens andre klarer å ha et helt ufarlig alkoholforbruk? Forskning viser at 30% av mennesker har en genetisk predisposisjon som kan være knyttet til utviklingen av alkoholisme. Det betyr ikke at de nødvendigvis utvikler et alkoholproblem, men de er mer utsatt enn resten av befolkningen. 

Hvordan håndterer du alkoholisme og hvordan takler du det hvis et familiemedlem eller en nær venn plutselig begynner å drikke litt for mye? Våre foredragsholdere innen alkohol og alkoholisme er eksperter både på alkoholisme, avhengighet og mental helse. Vi har også foredragsholderne som er tidligere alkoholikere, eller som har vært pårørende til en alkoholiker. 

I tillegg til å dele personlige historier som gir innblikk inn i et liv som alkoholer, har våre foredragsholdere konkrete verktøy til å håndtere alkoholproblemer. Det kan handle om hvordan man unngår alkoholforgifting, hvordan man klarer å forbli nykter, eller hvordan man finner andre måter enn alkohol å takle utfordringer på. Foredragene kan også fokusere på forebygging av alkoholisme, for eksempel blant unge på en skole. 

Lær mer om forskjellige aspektene knyttet til alkoholisme ved hjelp av inspirerende foredrag. Book en av våre erfarne og kunnskapsrike foredragsholdere fra utvalget over. Dersom du synes det er vanskelig å velge en, kan vi hjelpe deg å finne den mest passende foredragsholderen basert på dine ønsker og behov.

Forespørsel om pris og dato