Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Diabetes

Foredragsholdere om diabetes

Det å bli diagnostisert med diabetes kan være veldig overveldende. Plutselig skal man endre hele sin hverdag, kosthold og insulin blir et diskusjonstema, og hvordan håndterer man å være syk?

Våre foredragsholdere om diabetes er eksperter i sykdommen og kan gi kunnskapsrik innsikt inn i hvordan sykdommen påvirker pasientens kropp og liv. Foredragene kan inspirere til hvordan man lever med diabetes og hvordan man opprettholder en god tilværelse på tross av sykdommen. 

Book en av våre flinke foredragsholdere fra utvalget under.

Book en foredragsholder innenfor diabetes

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om diabetes. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder innenfor diabetes

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om diabetes. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Alle forelesere om diabetes (2)

Hjelp meg å velge

Om emnet: Diabetes

Diabetes

Diabetes, også kjent som sukkersyke, er en sykdom hvor blodets sukkerinnhold er høyere enn normalt. Det skyldes at bukspyttkjertelen ikke produserer nok insulin. Man snakker typisk om type 1 diabetes og type 2 diabetes. Det er både forskjeller og likheter mellom de to typene, men i begge tilfeller skal man være oppmerksom på følgesykdommer. Heldigvis har man selv mulighet for å forebygge dem. 

Sykdommen kan behandles med insulin. Det er også veldig viktig at folk med sykdommen er oppmerksomme på kosthold og mosjon. Hva og når man spiser og drikker er ekstremt viktig for reguleringen av blodsukkeret. 

Våre foredragsholdere er eksperter i sykdommen og kan fortelle publikummet alt de trenger å vite om diagnosen. Foredragsholderne om diabetes kan bestå av forskere, helsepersonell eller personer som selv har sykdommen. Med dette utvalget dekker foredragsholderne alle emner knyttet til sykdommen. Dette kan blant annet være hvorfor sykdommen oppstår, hvordan man behandler den eller hvordan man oppnår best mulig livskvalitet på tross av sykdommen. De kan også være foredrag med praktiske tips om hva man burde gjøre og hva man burde unngå for å regulere sykdommen best mulig. 

Foredragene er egnet for alle som på noen måte forholder seg til mennesker med diabetes. Det kan være de som selv har sykdommen, pårørende, helsepersonell eller arbeidsgiver. Book en av våre flinke foredragsholdere fra utvalget over!

Om du synes det er vaskelig å velge en, kan vi hjelpe deg å finne den mest passende foredragsholderen basert på dine ønsker og behov. 

Forespørsel om pris og dato