Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Film

Foredragsholdere om film

Film er en stor kilde til historie, kunnskap, inspirasjon og underholdning. 

Noe av det som gjør film så spennende er at det finnes i så mange ulike former og kan ha forskjellige funksjoner. Våre foredragsholdere om film er eksperter i emnet og deler sin kunnskap og erfaring på en måte som fanger ethvert publikum. Foredragene kan ta et historisk perspektiv, fortelle om filmproduksjon eller fokusere på hva film kan lære oss om effektiv formidling. 

Book en av våre filmeksperter fra utvalget under. 

Book en foredragsholder om film

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om film til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om film

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om film til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Alle forelesere om film (1)

Hjelp meg å velge

Om emnet: Film

Film

Siden levende bilder ble oppfunnet på slutten av 1800-tallet har filmindustrien underholdt i hele verden. I starten var det bilder i sort og hvitt og uten lyd, men siden da har det både kommet lyd, farge og filmindustrien har utviklet seg markant og blir stadig bedre og bedre. Som en visuell kunstform kan film brukes til å formidle en rekke ideer, historier og følelser. Dette kan gjøres både i form av dokumentarer, fiksjonelle spillefilmer som går på kino og en hel rekke andre formater. 

Foredrag om film kan holdes både av instruktører, manuskriptforfattere, skuespillere eller kritikere. Instruktører og manuskriptforfattere kan fortelle om spesifikke kjente filmer og gi en masse underholdende historier fra arbeidet med en film. De kan fokusere på internasjonal film, eller fokusere på noe mer spesifikt som franske filmer eller norsk film. 

Foredragene innen emnet er velegnet både til skoler og andre utdannelsessteder, til offentlige institusjoner som eksempelvis biblioteker, men også virksomheter kan ha fordel av skuespilleren som forklarer hvordan man presenterer sitt stoff og hvordan man best får lytterens oppmerksomhet. Når det kommer til film er det bare fantasien som setter grenser! Våre foredragsholdere er eksperter i emnet og skreddersyr foredragene til dine ønsker og behov, slik at du får mest mulig ut av foredraget. 

Om du synes det er vanskelig å velge en foredragsholder kan vi hjelpe deg med å finne den mest passende til ditt arrangement.

Forespørsel om pris og dato