Tlf. 911 16 989

Få hjelp av våre profesjonelle rådgivere
Fotball

Foredragsholdere om fotball

Er du interessert i store begivenheter som fotball VM, spillerne på det norske landslaget eller bare morsomme anekdoter fra et fotballiv? Da finner du de perfekte foredragsholderne her.

Hos Athenas finner du noen av de største profilene innen fotball. De kan alle fortelle spennende og underholdende historier fra deres arbeid med profesjonelle fotballspillere. Flere av foredragsholderne kan også overføre deres erfaring, for eksempel med målsetning og teamwork, fra sportens verden til arbeidsgangene i forretningslivet. Få et nytt og interessant perspektiv på deres arbeidsprosesser. 

Book en av våre fotballeksperter under.

Book en foredragsholder om fotball

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om fotball til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

eller ring oss

Tlf. 911 16 989
Book en foredragsholder om fotball

Fyll ut skjemaet under, så hjelper vi deg med å finne en foredragsholder som snakker om fotball til ditt event. Du får lynraskt svar på din forespørsel.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Athenas formidler årlig flere tusen foredrag i Norge og resten av verden

Vi har håndplukket landets beste foredragsholdere, så vi kan sikre helt riktig match til ditt arrangement

Vi har øye for detaljer og booker hvert år tusenvis av foredrag for alle typer kunder

Athenas håndterer over 100 forespørsler fra både store og små arbeidsplasser – hver dag

Athenas er Skandinavias største formidler av foredrag

Athenas hjelper deg med den perfekte løsning, uansett budsjett og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets beste foredragsholdere

Athenas er opptatt av å skape gode arbeidsplasser, og av å stimulere til arbeidsglede og inspirasjon i norsk næringsliv

Alle forelesere om fotball (6)

Hjelp meg å velge

Om emnet: Fotball

Fotball

Fotball er et spill for to lag med ti utespillere og en målvakt. Man kan ikke bruke hendene og det er om å gjøre å score flest mål. Det er et spill både for barn, voksne og eliteatleter.

Fotball er på mange måter etter reglene en uhyre enkel sport. Kanskje nettopp derfor er det plass til et hav av unike funksjoner i selve fotballspillet, som både er fysisk såvel som taktisk betonet, med plass til tunge forsvarskjempere, slu midtbanestrategier og elegante angrepsdriblere. Foredrag om fotball kan angripe emnet fra mange forskjellige vinkler; f.eks. rent sportslig med fokus på selve spillet, dets historie, dets interesser, strategier, helter og økonomi, med fokus på fotball som en bedrift, komplett med sponsing og reklameinntekter, men også mindre smigrende sider – slik som kampfiksing f.eks. Fokuset kan være på norsk fotball eller utenlandske ligaer om engelsk Premier League. 

Det handler sjeldent om kosthold og trening, selv om mange av foredragsholderne har stor viten om nettopp dette. Noen av foredragsholderne tar også den vinkelen at de overfører noen av deres erfaringer fra fotball over til bedrifter. De har ofte et godt innblikk i sammenhold, samarbeid og resultater. Dette kan mange bedrifter lære mye av.

Book et foredrag med en av våre fotballeksperter fra utvalget over. Om du synes det er vanskelig å velge en foredragsholder kan vi hjelpe deg med å finne den som passer best til ditt arrangement.

Forespørsel om pris og dato